Uutuustuotteita 2015


Gero Sinna FA-420 / FA-420A

Tuotekehityksemme uusin tulokas on Sinna suihkuistuin, jonka elastomeerista valmistettu pinnoitus nostaa tuotteen ihan täysin uudelle tasolle. Sinnan siro, mutta rakenteeltaan erittäin vahva olemus ja monipuolinen värivalikoima laajentavat istuimen käyttökohteet myös kylpyhuoneiden ulkopuolelle.

Saatavina kiinteänä ja korkeussäädettävänä.
Materiaalit

  • Pinnoitus: polyuretaani elastomeeri. Värivaihtoehdot: harmaa, punainen, keltainen, musta ja oranssi. Myös muut värivaihtoehdot mahdollisia.
  • Runko: alumiini. Värivaihtoehdot: Antibakteeriset: valkoinen, harmaa, keltainen, punainen ja hopea. Ilman antibakteerista ominaisuutta RAL-Classic värikartasto.

Elastomeeri antaa pinnoitteena useita etuja:

  • Elastomeeri on läpivärjätty pinnoite jonka kulutuskestävyys on erinomainen.
  • Pinnoite ei sisällä erillisiä kerroksia, jonka johdosta se säilyy muuttumattomana.
  • Suihkuistuinkäytössä korostuvat elastomeerin vettä imemätön rakenne, pinnan luistamattomuus sekä lämpimämpi pinnan tuntu.
  • Muotoilun, helpon puhdistettavuuden ja vettä imemättömän ominaisuutensa ansiosta hygieniataso entistä korkeampi.

Lisävarusteet: Tukikaiteet korkeussäädettävään istuimeen.


Gero Soria BS-1050HR

Sulavalinjainen hoivaympäristön altaamme on saanut rinnalleen erillisellä tukikaiteella varustetun allasversion. Tukikaiteen kestävyyden varmistamiseksi kaide kiinnittyy allaskannakkeisiin; näin vältetään kiinnityspisteiden sijoittaminen kovaan, mutta hauraaseen valumarmoriin.

Allaskaidevaihtoehtoina  ovat

  • kokonaan elastomeerilla pinnoitettu kaide, jolla saavutetaan pitävä tartuntapinta kosteillakin käsillä, saumaton rakenne ja yhteneväinen ilme kylpyhuoneen muiden elastomeeripinnoitteisten tuotteiden kanssa (värivaihtoehdot: harmaa, punainen, keltainen, musta ja oranssi)
  • RST kaide
  • maalattu RST kaide (antibakteerinen)

Uusi allas täydentää mallistoamme, jossa tuotekehityksen lähtökohtana ovat laatu, käytettävyys ja hygieenisyys.


Tasoallas BS-1050HR-V elastomeerikaiteella

Tasoallas BS-1050HR-V elastomeerikaiteellaUutena värisävynä sekä elastomeeripinnoitteisiin että maalattuihin tuotteisiin on tullut lämmin oranssi, RAL 2011. Oranssi sävy kirkastaa kylpyhuoneen yleisilmettä. Nuorekkaamman ja rohkeamman kylpyhuoneen ilmeen saa yhdistelemällä oranssin värin esim. mustiin kalusteisiin!